Vereniging voor Beleidsonderzoek
 

Cursus Crowd Management in de praktijk 2019

05 janUtrecht - Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert begin 2019 een 5-daagse cursus over Crowd Management

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert begin 2019 een 5-daagse cursus over Crowd Management voor security-, safety- , facility managers en organisatoren. Insteek van de cursus is om te leren de veiligheid in gebouwen of op evenementen te waarborgen.

Praktijkcase ‘Een veilig en gastvrij Rembrandtplein’

Paul van Soomeren en Randy Bloeme van DSP-groep presenteren samen de lesmodule ‘Een veilig en gastvrij Rembrandtplein’. In deze praktijkcase leggen zij de situatie uit die op het uitgaansgebied Rembrandtplein bestaat en hoe je groepsgedrag kunt beïnvloeden en bezoekersstromen in goede banen kunt leiden. Eerder gaven zij ook een ronde tafelsessie over de festivalaanpak in uitgaansgebieden op het SBO-congres Veiligheid bij Evenementen op 28 november 2017.

15, 22, 29 januari, 5 en 12 februari 2019. De lesmodule (onderdeel van module 4) van Paul van Soomeren en Randy Bloeme is op dinsdag 5 februari 2019.

Meer informatieTerug
Copyright © 2019 Alle rechten voorbehouden
Volg ons ook op Linkedin: linkedin