Vereniging voor Beleidsonderzoek
 

Marketing & Insights Event MIE 2018

31 jan 09:45Utrecht - Op 31 januari en 1 februari 2018 vindt voor de 16de keer het Marketing & Insights Event (MIE) plaats, het grootste en meest toonaangevende marketing-, analytics- en insights-evenement van Nederland.

In het Media Plaza Utrecht staan 90 workshops, masterclasses en keynotesessies in het teken van de nieuwe ontwikkelingen rond marketing, gebaseerd op data, data-analyse, en diepgaand inzicht in consumenten. Uitgangspunt is de digitalisering die zich razendsnel een plaats heeft verworven in de samenleving en daarmee een gigantische groei aan informatie en communicatie meebrengt. Marketing moet daarbinnen effectiever en transparanter zijn en vertrouwen op inzicht en advies.

Op het MIE komen veel bedrijven vertellen over wat zij met data doen en hoe zij hun marketing erop afstemmen. Een groot aantal data-analytics-bureaus geven inzicht in hun werk aan de hand van masterclasses en workshops. Het MIE is daarom bij uitstek de plek waar marketeers, insights professionals, digital- en webanalisten en datamanagement-professionals hun kennis kunnen verdiepen en een blik kunnen werpen op de toekomst.  

Leden van de VBO kunnen deelnemen tegen gereduceerd tarief

Meer informatieTerug
Copyright © 2012 Alle rechten voorbehouden
Volg ons ook op Linkedin: linkedin