Vereniging voor Beleidsonderzoek
 

Symposium 'Wat werkt tegen discriminatie?'

02 nov 14:00Ministerie SZW, Den Haag - Welke aanpak is effectief? Symposium georganiseerd door Kennisplatform Integratie & Samenleving (KIS)

Discriminatie schaadt mens en maatschappij. In Nederland wordt er daarom veel gedaan om discriminatie te verminderen en te voorkomen. Maar welke aanpak is effectief? Kom naar het symposium ‘Wat werkt tegen discriminatie?’ op donderdag 2 november in Den Haag, georganiseerd door Kennisplatform Integratie & Samenleving (KIS).

Het bestrijden van discriminatie is complex, maar zeker niet onmogelijk weten we uit wetenschap en praktijk. Tijdens het symposium delen we kennis en goede voorbeelden uit de praktijk met elkaar om discriminatie op grond van etniciteit, religie en huidskleur aan te pakken. U hoort wat effectief is én wat niet werkt. Daarnaast zoomen we tijdens workshops in op bepaalde werkgebieden: de wijk, middelbare scholen, (sociale) media en stagediscriminatie. 

Voor wie?

Organisaties die interventies willen inzitten om discriminatie te verminderen, zoals gemeenten, professionals in onderwijs, zorg en welzijn en interventieontwikkelaars.


Meer informatie


Terug
Copyright © 2012 Alle rechten voorbehouden
Volg ons ook op Linkedin: linkedin