Vereniging voor Beleidsonderzoek
 

VSO Congres: Impact door Samenwerking

21 jun 09:30Amersfoort - Hoe kunnen onderzoekers en dataspecialisten binnen en buiten gemeenten goed samenwerken om meer impact te bewerkstelligen?

Spannende tijden

De rol van onderzoek en statistiek binnen de lokale overheid verandert sterk. Er ontstaan nieuwe relaties tussen onderzoekers, beleidsmakers en politiek. De onderzoeks- en informatiefunctie schuiven in elkaar. Partners van gemeenten en de inwoners bepalen in toenemende mate welke informatievragen voorliggen.


Inspiratie opdoen

Hoe kunnen onderzoekers en dataspecialisten binnen en buiten gemeenten goed samenwerken om meer impact te bewerkstelligen? Hoe zorg je voor juiste verbindingen met planbureaus en kennisinstellingen om je doel te bereiken? Op dit VSO-congres in De Rijtuigenloods kun je op het juiste spoor gezet worden, bagage opdoen, in vervoering gebracht worden en samen op reis gaan. Stap in en doe mee!

Een van de sprekers is Hans Boutellier, wetenschappelijk directeur van het Verwey-Jonker Instituut en hoogleraar Veiligheid en Veerkracht aan de VU Amsterdam.

Meer informatieTerug
Copyright © 2012 Alle rechten voorbehouden
Volg ons ook op Linkedin: linkedin