Vereniging voor Beleidsonderzoek
 

Regioplan: Junior Onderzoeker Arbeid en sociale zekerheid

16 meiBen jij een beleidsonderzoeker in de dop met een sterke presentatie en een vlotte pen? Heb je de ambitie om expert te worden op het beleidsterrein Arbeid en sociale zekerheid? Dan ben jij degene die Regioplan zoekt! Het gaat om een functie voor 32-38 uur.

Functie-inhoud
Als junior onderzoeker werk je aan onderzoeksprojecten op verschillende beleidsterreinen. Binnen projecten werk je in verschillende stadia van het onderzoeksproject. Je kunt verantwoordelijk zijn voor voorbereidende werkzaamheden, dataverzameling en -analyse, het organiseren en uitvoeren van (groeps)interviews en dossieronderzoek. Je maakt een vlotte ontwikkeling door tot zelfstandig onderzoeker met specifieke terreinkennis. Je gaat je gaandeweg meer bezighouden met offertes en rapportages.

Functie-eisen
We zoeken een academicus met aantoonbare belangstelling voor beleidsonderzoek. Je hebt een (research)master en uit je cv blijkt affiniteit met het beleidsterrein Arbeid en Sociale Zekerheid. Je kunt uit de voeten met kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethoden.

Voor deze baan is een stevige persoonlijkheid van belang. Je bent klantgericht en gedreven en je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk. Verbaal ben je sterk, presenteren vind je leuk en in een discussie kun je snel schakelen.


Reageren voor 11 juni 2019
Meer informatie


VBO lid: Regioplan


Terug
Copyright © 2019 Alle rechten voorbehouden
Volg ons ook op Linkedin: linkedin