Vereniging voor Beleidsonderzoek
 

Symposium Koopstromenonderzoek Oost-Nederland 2019

26 mrtZwolle - Tijdens dit symposium presenteert I&O Research de belangrijkste uitkomsten van het nieuw koopstromenonderzoek.

Om de feitelijke ontwikkelingen van de detailhandel in Oost-Nederland scherper te kunnen volgen, heeft I&O Research eind vorig jaar een nieuw koopstromenonderzoek uitgevoerd. Dit onderzoek heeft I&O Research gedaan in afstemming met de provincies Drenthe, Gelderland en Overijssel en in opdracht van ruim vijftig gemeenten in het oosten van ons land. Tijdens een symposium op donderdagochtend 26 maart in Schouwburg Odeon (Zwolle) presenteert I&O Research de belangrijkste uitkomsten.

De uitkomsten van Koopstromenonderzoek Oost-Nederland 2019 vormen een belangrijke bouwsteen voor het opstellen en actualiseren van gemeentelijk en regionaal detailhandelsbeleid, voor het berekenen van marktruimte voor nieuwe initiatieven en voor een sterkte-zwakteanalyse van aankooplocaties. Ook voor marktpartijen en winkeliersverenigingen biedt het Koopstromenonderzoek daarmee waardevolle inzichten.

Meer informatie


Terug
Copyright © 2019 Alle rechten voorbehouden
Volg ons ook op Linkedin: linkedin