Vereniging voor Beleidsonderzoek
 

Panteia: (Werk)stage Team Sociaal

29 nov

Studeer je binnenkort af of ben je net afgestudeerd en heb je nog weinig relevante werkervaring? Dan is een werkstage wellicht iets voor je.

Het expertiseteam Sociale Vraagstukken van Panteia voert nationale en internationale projecten uit op het brede terrein van sociale zekerheid, arbeidsmarkt, werk & inkomen, zorg en welzijn, arbeidsmarkt & onderwijs, cultuur. Voorbeelden van projecten zijn o.a. gezond en veilig werken, armoede en de European Music Observatory. Opdrachtgevers zijn diverse ministeries, gemeenten, bracheorganisaties, onderwijs- en culturele instellingen en de Europese Commissie.

 

Wat ga je doen?

Gedurende een werkstage kun je kennis maken met de manier waarop Panteia beleidsonderzoek en beleidsadvies doet. Je kunt meedraaien met diverse projecten op het gebied van sociale vraagstukken. Een werkstage is in principe voor minimaal 3 en maximaal 6 maanden (minimaal 32 uur per week) en is bedoeld om werkervaring op te doen.

 

Profiel

Panteia zoekt analytische geesten met interesse in onderzoeks- en adviesprojecten. Ook ben je een teamspeler en ben je creatief en oplossingsgericht. Tenslotte heb je een heldere en aansprekende schrijfstijl.

 

Aanbod

Panteia biedt je behalve nuttige werkervaring en een stagevergoeding een prettige werksfeer en een prima werkplek met uitstekende voorzieningen.

Meer informatie

 VBO lid: Panteia


Terug
Copyright © 2019 Alle rechten voorbehouden
Volg ons ook op Linkedin: linkedin