Vereniging voor Beleidsonderzoek
 

Panteia: (Werk)stage Big Data

29 nov

Panteia is op zoek naar een (werk)stagiaire Big Data voor 32 – 40 uur per week. Het betreft een periode van 3 – 6 maanden, niveau HBO/WO.

Team Big Data heeft met regelmaat plek voor (Werk)stagiaires.

Big data is overal. We leven in een wereld waar verzamelen, verwerken en analyseren van data steeds belangrijker wordt. Door de unieke combinatie van data-, domein- en onderzoekkennis, beschikken wij over de expertise om (big) data te verzamelen, analyseren én te duiden. Hiermee leveren wij praktisch toepasbare oplossingen en adviezen.

Wat ga je doen?

Voor de vele projecten bij Panteia wordt steeds meer data verzameld en opgeslagen. Echter het opslaan en werken met deze grote hoeveelheden data vereist nieuwe ondersteunende technologieën. Hoe kan deze data het best worden opgeslagen? Hoe kan de data ontsloten worden? Welke Cloud platformen sluiten aan bij onze behoeften? De opdracht is niet in beton gegoten maar zou kunnen bestaan uit onderzoek naar data die we nu al hebben, data die beschikbaar is, het bepalen van een aantal nieuwe diensten en het maken van een Proof of Concept op basis van één van die combinaties.

Profiel

Je volgt een (Business) IT gerelateerde studie (HBO/WO stagiair of afstudeerder) en je bent resultaatgericht, analytisch en zelfstandig. Je hebt affiniteit met onderzoek.

Meer informatieVBO lid: Panteia


Terug
Copyright © 2019 Alle rechten voorbehouden
Volg ons ook op Linkedin: linkedin