Vereniging voor Beleidsonderzoek
 

Panteia: (Werk)stage Transport & Mobiliteit

11 oktBen je aan het studeren aan de universiteit of hogeschool, studeer je binnenkort af of ben je net afgestudeerd en heb je nog weinig relevante werkervaring? Dan is een (werk) stage wellicht iets voor jou.

Het team Transport & Mobiliteit van Panteia heeft een aantal stageplekken beschikbaar.

Met het expertiseteam Transport & Mobiliteit leveren we overheden en organisaties betrokken in transport- en mobiliteitsvraagstukken, inzichten en advies gebaseerd op feiten. Thema’s waar we onder andere onderzoek naar doen zijn infrastructuur, logistieke en fysieke distributie, duurzame mobiliteitsvisies en plannen.

Gedurende een stage kun je kennis maken met de manier waarop Panteia beleidsonderzoek en beleidsadvies doet. Je kunt meedraaien met diverse projecten op het brede terrein van transport en mobiliteit. Een werkstage is in principe voor minimaal 3 en maximaal 6 maanden (minimaal 32 uur per week) en is bedoeld om werkervaring op te doen.

Wij zoeken analytische geesten met interesse in onderzoeks- en adviesprojecten. Ook ben je een teamspeler, ben je creatief en oplossingsgericht. Tenslotte heb je een vlotte pen en een heldere en aansprekende schrijfstijl. Voor bepaalde stage plekken is het gewenst om zowel de Nederlandse taal, als de Engelse taal goed te beheersen.

Meer informatieVBO lid: Panteia


Terug
Copyright © 2019 Alle rechten voorbehouden
Volg ons ook op Linkedin: linkedin