Vereniging voor Beleidsonderzoek
 

I&O Research

I&OlogoI&O Research is een maatschappelijk betrokken onderzoek- en adviesbureau. Het is onze missie bij te dragen aan beter onderbouwde keuzes van onze klanten door onderzoek en advies. Onze kernwaarden zijn: loyaal, trots, betrouwbaar, proactief en onafhankelijk.
 

Wij werken voor rijksoverheid, provincies, waterschappen, gemeenten, universiteiten en kennisinstituten en non-profitorganisaties. We voeren zelfstandig onderzoeksprojecten uit maar zijn daarnaast gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige (wetenschappelijke) dataverzameling. In deze combinatie van wetenschappelijke onderzoekservaring en praktische ervaring onderscheiden wij ons van andere onderzoeksbureaus. We hebben alle veldwerkinstrumenten zelf in huis, van een landelijk dekkend face-to-face veldwerkapparaat, scanapparatuur bij schriftelijk onderzoek, ruime telefonische units tot een online Access Panel met circa 20.000 respondenten.

 

Onze bedrijfsvoering, dienstverlening en ons online Access Panel zijn ISO-gecertificeerd. Wij zijn behalve aangesloten bij de Vereniging voor Beleidsonderzoek (VBO) ook lid van de Vereniging voor Statistiek en Onderzoek (VSO), de Marktonderzoek Associatie (MOA) en de Keurmerkgroep van de MOA (RKG). Tenslotte is I&O Research geaccrediteerd voor de uitvoering van de Consumer Quality Index (CQI).

 

 

 

 

We zijn gespecialiseerd in deze expertisegebieden:

 

  • Burger & Bestuur
  • Economie & Ruimte
  • Kennis & Wetenschap
  • Opinie & Politiek
  • Verkeer & Vervoer
  • Veiligheid & Leefbaarheid
  • Werk, Zorg & Jongeren


Contactgegevens

Algemeen:
VBO-zaken:
Personeelszaken:
Secretariaat
Jaap Bouwmeester
Caroline Akkerman
I&O Enschede
I&O Amsterdam
I&O Research Enschede
Zuiderval 70
Postbus 563
7500 AN Enschede
tel: (053) 200 52 200
I&O Research Amsterdam
Piet Heinkade 55
(vijfde etage)
1019 GM Amsterdam
tel: (020) 308 48 00


Terug
Copyright © 2019 Alle rechten voorbehouden
Volg ons ook op Linkedin: linkedin